Deset věcí, které se nám líbí na LG V20

LG V20 nemá všechno. Třeba stále neumí vyprat ponožky, ale to, co nabízí nemá kompromis. Sepsali jsme s kolegou deset věcí, které se nám na LG V20. A mají smysl. Mají originalitu. Nutno dodat, že mnohé z nich nejsou jen SW inovace, jedná se tedy skutečně o hardwarovou koponentu, kterou bylo nutné vyvinout a zpracovat tak, aby odrážela dnešní možnosti nejvybavenějších smartphonů. Konkurence přitom není malá. Do ringu můžeme zařadit Samsung Galaxy Note 7 (s defektními bateriemi, které mohou explodovat), dále iPhone 7 Plus se se dvěma fotoaparáty, rovněž integrovanou baterií a starší LG V10. Ale u nás V20 vítězí i přesto, že postrádá voděodolnost.

  1. Druhý displej: druhý displej nabízí více interakce. A při funkci rozdělení obrazovky se tak jedná vlastně už o třetí proces, který můžete ovládat
  2. Druhý displej s podpisem: Podpis a rychlí zástupci umožňují identifikaci toho, co potřebujete, aby bylo vidět. Plocha je plocha, ale obsah druhého displeje je plně optimalizovatelný.
  3. Duální kamera: Jeden fotoaparát 16MP a konvenční se záběrem 78°, druhý pak 8MP širokoúhlý se záběrem 135°. Ano, podobný jako u LG G5.
  4. Profesionální kamera a manuální video režim: Nahrávání zvuku a obrazu, které nemá konkurenci. Osobní zážitky z dovolené nedokáže nic lépe zaznamenat než široký záběr i každý zvuk vlnky oceánu.
  5. Optická stabilizace: Stabilnější nahrávky díky kombinaci víceosé optické stabilizaci a výřezu ze 4K obrazu.
  6. 64GB paměť a paměťové karty: Náročným 64GB postačí, ještě náročnější přikoupí paměťovou kartu. Jedna paměťová varianta pro všechny, ale každý může mít jinou paměť.
  7. Sluchátka B&O: Standardně. Zdarma. K V20. Ušetřených 6.000 korun.
  8. Vyměnitelný akumulátor: Přístupná baterie umožňuje výměnu a tak nárůst energie z 0% na 100% během 30s.
  9. Čtečka otisků prstů: nejrychlejší u smartphonů. Reaguje na stisk i pouhý dotek.
  10. OS: Nejnovější generace OS Android 7.0 Nougate dokažuje, že LG si ve spojení se společností Google skutečně rozumí. LG V20 je tak úplně prvním smartphonem na trhu s tímto operačním systémem.

banner-lg-v20-png

Related posts